HOME
 
 
 
Pubquiz 7 maart 2020


Vorig jaar werd voor de eerste keer een pubquiz gehouden bij Hickory, toen voor het goede doel. Afgelopen zaterdagavond is opnieuw een pubquiz gehouden in het clubgebouw van Hickory. Wederom een groot succes!

Zes teams hadden zich ingeschreven om de strijd met elkaar aan te gaan. Elk team met een eigen teamnaam zoals Het Bestuur, The Braincatchers, De Wijzen uit het oosten, De Swingers, De Recris en Linberg3. In totaal hebben 22 personen meegedaan.

Onder het genot van een hapje en een drankje bonden de teams de verhitte strijd met elkaar aan. De uiteindelijke, nipte, winnaar was het team De Wijzen uit het oosten, gevolgd door Het Bestuur als een goede tweede.

Het was een zeer gezellige avond die nog doorging tot in de late uurtjes. Voor volgend jaar staat de pubquiz zeker weer op de agenda. Hopelijk dan met nog meer teams!

De presentatie van de avond was in handen van Emma Dunnewold, geassisteerd door haar zus Laura en door Frank Mater. Emma, Laura en Frank heel erg bedankt voor de leuke presentatie en de geslaagde avond.

Onderstaand de winnaars van de eerste en tweede prijs.

De Wijzen uit het oosten
null

Het Bestuur
null

------------------------------------------------------- © copyright  BSC-Hickory.nl ----------------------------------------------------- 
Bekijk onze agenda
Bekijk onze Twitter berichten
Volg ons op TwitterLike ons op FacebookVolg ons op InstagramBEZOEK ONZE SPONSOREN:
 
  :: 2013 :: Xenolabs.Europe & BSC Hickory ::